Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Is dit nu een webshop of niet?

Hi! Je hebt het misschien al gemerkt: ceci n’est pas un webshop. Of toch?

Bij Bleckmann verkopen we geen kledij, maar zetten we onze vacatures én collega’s graag in de spotlight. Voor deze campagne schitteren onze ‘modellen’ in de kledij die we voor Superdry, Gymshark, ZEB, Lounge Underwear, etc. dagdagelijks behandelen. Ze geven je bovendien een unieke blik achter de schermen in hun testimonials (zie vacatures). Want wie beter dan hen om je te vertellen hoe het is om bij Bleckmann te werken?

Wie of wat is Bleckmann?

Als speler in de logistiek voor mode- en lifestylemerken, zorgen we ervoor dat kledij netjes verpakt en geleverd wordt als je bestelt via een webshop. En dat is lang niet alles: we bieden innovatieve oplossingen op maat voor de volledige logistieke keten. Van transport, stockage en douane-afhandeling tot distributie naar alle kanalen: wholesale, retail en e-commerce.

In Gent specifiek zijn we met veel trots aan de slag voor merken zoals Superdry, Gymshark, ZEB en Lounge Underwear.

Solliciteren maar!

Klinkt één van de items uit onze nieuwe collectie als een perfect fit? Top, we kijken al uit naar jouw sollicitatie!

Zit jouw maatje er niet tussen? Niet getreurd, die komt snel weer op voorraad. Solliciteer daarom gerust spontaan door een mailtje met je contactgegevens te sturen naar solliciteren@bleckmann.com.
We antwoorden je zo snel mogelijk.

Liever een job in een andere vestiging van Bleckmann? Surf dan naar jobs.bleckmann.com.

Meet, greet and eat

Wil je graag eerst eens zien hoe het er bij Bleckmann9000 aan toe gaat of ons persoonlijk leren kennen vooraleer te solliciteren? Dat kan!

Elke 2de donderdag van de maand organiseren we namelijk voor potentiële sollicitanten een heuse Meet, Greet & Eat in een van onze vestigingen in Gent (Rieme of Desteldonk) en dat telkens van 12u tot 14u.

Je krijgt eerst een intro tot het bedrijf. Daarna nemen we je mee op een rondleiding doorheen de site. We sluiten af met een broodjeslunch. Het moment om al je prangende vragen op ons af te vuren. Lijkt na jouw bezoek werken bij Bleckmann de perfecte fit? Dan kan je een officieel sollicitatiegesprek inplannen. 

Ken je iemand die ook interesse heeft in een job bij Bleckmann? Breng jouw kennis gerust mee! #bringafriend

Inschrijven kan je door een mailtje te sturen naar solliciteren@bleckmann.com of een berichtje te sturen via onze Bleckmann9000 Instagram.

Vind ons ook op...

🤳 Wil je graag meekijken achter de schermen? Volg ons dan op Instagram!

📍 Dit najaar zijn we ook aanwezig op het volgende evenement:

Bezoek onze bedrijvenstand en misschien win je wel een leuke prijs!

📍 Volgend jaar zijn we aanwezig op volgende afstudeerbeurzen: